deelman logo

laat uw tafel stucen door stucadoor Deelman

 

 

Tafel Één aanspreekpunt
Tafel Expertise
Tafel Persoonlijke benadering
 

Tafelblad laten stucen door stucadoor Deelman

Laat uw tafelblad mooi afwerken!

Wanneer uw tafel verouderd is of vlekken heeft, is een stuclaag een goede optie. Een tafelblad laten afwerken door een stucadoor zorgt ervoor dat het helemaal wordt vernieuwd. Het is makkelijk schoon te houden doordat het ook nog eens waterafstotend is. Daarnaast is het erg stevig en geeft het een geheel nieuwe uitstraling aan de ruimte. Bijna elk materiaal tafel kan van een stuclaag voorzien worden. 

Een nieuwe look voor elke eettafel

Een eettafel heeft zeker met een gezin heel wat te verduren. Geef uw eettafel een update met de meubel afwerking van stucadoor Deelman. Een versleten tafelblad of een met vlekken en kringen is met een stucadoor zo weer helemaal strak. Zo heeft de tafel direct ook een hele nieuwe look. Ook voor uw interieur is er een passende stuclaag, want er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen: 

Tuintafel afgewerkt door stucadoor

Wanneer u een tuintafel buiten heeft staan kan het zijn dat deze is aangetast door groene aanslag. Voor een buitentafel is een tafelblad van Deelman Stucadoors dus een betere keuze. Door het stucwerk is het tafelblad super sterk en dus weerbestendig. Veel makkelijker in onderhoud en tegelijkertijd een update van de uitstraling. Maak het uzelf makkelijk met een onderhoudsarme tafel. 

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Houtlook Tafel
Houtlook Tafel

Stucadoor Deelman voor al uw meubelafwerking

Naast het opknappen van tafelbladen zijn er nog veel meer meubels waar Deelman mee werkt. Keukenbladen of badkamers, voor een mooi afgewerkte meubels kunt u altijd Deelman bellen. Kijk eens bij de andere meubelafwerkingen wat Deelman voor u kan doen. 

Bel vandaag nog voor uw Tafelblad

Voor vragen of meer informatie over het laten stucen van uw tafelblad kunt u altijd vrijblijvend bellen. Mark vertelt u er graag meer over! Ook kunt u uw telefoonnummer achterlaten, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. 

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
 
 
  
right

 

 

 

Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl