deelman logo

Stucwerk meubelen
 
Meubelwerk Één aanspreekpunt
Meubelwerk Expertise
Meubelwerk Persoonlijke benadering
 

Meubelafwerking met Bealstone

Meubelafwerking Bealstone Bad
Meubelafwerking bealstone wastafel
 

Prachtige meubelafwerking met stucwerk

Wist u dat u dat u bepaalde meubelen kunt afwerken met een afwerklaag van stuc/steenwerk? Zo krijgen uw meubelen een totaal andere look dan dat ze al hebben. Wij hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om meubels een stonelook te geven of bijvoorbeeld een betonlook.

Betonlook keukenblad

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende werkbladen te verkrijgen in alle mogelijke stijlen en afwerkingen. Een blad dat tegenwoordig erg veel wordt gebruikt is een betonlook blad. Dit blad is erg modern en is perfect geschikt voor nieuwe of moderne keukens. Een betonlook aanrechtblad lijkt alsof het is gemaakt van beton, terwijl het in werkelijkheid een afwerklaag is die zorgt de betonlook.

Voordelen betonlook keukenblad

Een betonlook keukenblad is na de juiste nabehandeling waterdicht en vlekbestendig. Het verkrijgen van de look wordt in de meeste gevallen gedaan met betonstuc. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel elk blad te veranderen in een betonlook blad.

Betonlook keukenblad

Projectoverzicht meubelafwerking met stucwerk

Hieronder ziet u een overzicht van de projecten waarbij wij meubelen hebben afgewerkt met diverse soorten stucwerk. Zo ziet u de betonlook keuken, een steenlook tuintafel en een houtlook binnentafel. Daarnaast is er ook stucwerk voor in de badkamer.

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Tafelblad Terazzo
Tafelblad Terazzoterazzo tafelbladterazzo tafelblad

Lees hier meer over de afwerking van uw tafel.

Meubelafwerking door Deelman

De meubelafwerking met stucwerk is voor veel verschillende meubelen geschikt. Weten of uw meubel geschikt is en welke afwerkingen er allemaal mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op door te bellen of door op de knop hieronder te klikken of vul het contactformulier om een terugbel verzoek achter te laten. 

 

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
 
 
  
right

 

 

 

Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl