deelman logo

Vloer en wand stucwerk
 
uspÉén aanspreekpunt
uspExpertise
uspPersoonlijke benadering
 

Airless spuiten van wanden en plafonds 

Wat is airless spuiten? 

De airless spuittechniek bestaat uit het spuiten onder hoge druk van wanden en plafonds. Door de hoge druk wordt de verf in kleine neveltjes verdeeld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van latex of gewone muurverf. 

Het spuitwerk kan worden toegepast op gladde wanden en plafonds maar ook spackwerk en sietpleisters. In sommige gevallen kan het worden aangebracht op gestructureerde ondergronden, zoals spachtelputz. Deze moderne techniek wordt steeds vaker toegepast. 

Waarom airless spuiten?

Het spuiten van airless verf geeft een gladder resultaat dan wanneer men het plafond bewerkt met een verfroller. Dankzij de airless techniek wordt de oppervlakte mooi en egaal en zijn er zijn geen strepen of oneffenheden zichtbaar.   

Hoe bereid ik mijn muur voor op airless spuiten?

Voordat deze techniek kan worden aangebracht is het belangrijk dat de wanden of plafonds ‘sausklaar’ zijn. Tevens moeten de wanden schadevrij zijn en zonder oneffenheden. Ook dit kunt u natuurlijk overlaten aan stucadoorsbedrijf Deelman. 
 

Airless spuiten door Deelman Stucadoors

Wilt u een afspraak maken voor het aanbrengen van airless spuitwerk? Of wilt u meer informatie over ons airless spuitwerk? Neem dan snel contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen op bovenstaand nummer of een terugbelverzoek achter te laten.

Airless spuiten Deelman Groningen

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
UW STUCWERK IN VEILIGE HANDEN
 
  Uw stucwerk in veilige handen van een ervaren stucadoor van Deelman Stucadoors. Met zekerheid  hoogstaand stucwerk die naar alle tevredenheid wordt opgeleverd.
right

 

Deelman Stucadoors staat voor u klaar!

TERUGBELLEN

06 51518797
Vul hier uw nummer in en wij bellen
u zo spoedig mogelijk terug
Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl

 

TERUGBELLEN

Bekijk projecten