deelman logo

Vloer en wand stucwerk
 
BetonlookÉén aanspreekpunt
BetonlookExpertise
BetonlookPersoonlijke benadering
 

Betonlook Stucwerk

Betonlook stucwerk, iets wat steeds populairder wordt in Nederland. Voor een prachtige industriële uitstraling van muren is de betonlook een prachtige optie. Daarnaast is de betonlook ook toepasbaar voor keukenbladen en bijvoorbeeld badkamers.

Het stuccen zelf is absoluut vakwerk dat u beter kunt over laten aan echte professionals. Wij zorgen ervoor dat uw stucwerk glad is en het pleisterwerk van hoge kwaliteit is. Voor de speciale look maken wij gebruik van een soort afwerklaag waardoor de wand niet alleen sterker wordt, maar ook flexibel en waterafstotend.

beton look

Stijlvol en modern voor muren

Betonlook stucwerk is een wand- en plafondafwerking die zeer stijlvol, modern en industrieel is en prachtig gecombineerd kan worden bij strakke witte wanden. Een wandafwerking met beton look kan ook worden toegepast in badkamers, op de vloer, op de wc, in douches, in keukens en in andere natte ruimtes als vervanger van bijvoorbeeld tegelwerk.

betonlook muur badkamer stuccen

 

Betonlook muur wc

De voordelen van de muurafwerking

Een betonlook muurafwerking is keihard en kan dus flink wat hebben. In de afwerking wordt gebruik gemaakt van stoffen met een hoge zuurgraad. Dit betekent dat de afwerklaag niet gevoelig is voor schimmel en bacteriën. Daarnaast is het ook nog eens kleurvast.  

​De andere voordelen van betonlook stucwerk:

 

Ook voor vloer en trap

Het stucwerk kan ook toegepast worden op trappen en vloeren en kan naast een nieuwe vloer ook als renovatiemateriaal dienen. Meer informatie over afwerkingen voor vloeren en trappen vindt u in de categorie vloerwerk.

Meubelafwerking

Zelfs voor sommige meubelen en is de betonlook geschikt. Zo is het toepasbaar op tafels, badkamermeubelen en bijvoorbeeld keukenbladen. Ook deze afwerklagen zijn waterdicht, slijtvast en bestand tegen vlekken! Meer informatie en voorbeelden hierover vindt u in de categorie meubelwerk.

Prijs van het stucwerk

Prijs betonlook stucwerk Beal Mortex

De exacte prijs die je betaalt voor stuccen van de wand met de betonlook hangt af van verschillende factoren. Dit zijn de hardheid van het materiaal en de totale oppervlakte. Exact weten wat de prijs van uw stucwerk is? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij u een indicatie geven!

Wij laten alles netjes achter

Wat voor u als klant belangrijk is, is dat er netjes gewerkt wordt. Want niets is minder dan een slecht opgeruimde ruimte terwijl u deze ruimte 's middags en 's avonds gewoon gebruikt. Stucwerk is een proces waarbij best nog wel wat rommel achterblijft. Bij Deelman stucadoors dragen wij er uiterste zorg voor, dat de ruimte waarin wij werken goed opgeruimd wordt tijdens en na iedere werkdag. U heeft dus geen last van rommel!

Betonlook stucwerk door Deelman

Uw betonlook stucwerk laten doen door Deelman stucadoors, of wilt u voorafgaand graag persoonlijk advies om de betonlook toe te passen in uw huidige of nieuwe woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen op: 06 51518797 of door op de knop hieronder te klikken en een terugbel verzoek achter te laten!

 

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
 
 
  
right

 

 

 

Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl