deelman logo

Vloer en wand stucwerk
 
uspÉén aanspreekpunt
uspExpertise
uspPersoonlijke benadering
 

Buitengevels en buitenmuren laten stucen door Deelman Groningen

Gevelstucwerk - Waarom?

Een buitengevel en/of buitenmuren laten stucen, is dat normaal? In Nederland bouwen we veel met bakstenen en deze bepalen dan ook voor een groot gedeelte de uitstraling van de Nederlandse woonwijken. 

Echter kiezen steeds meer mensen ervoor om hun woning aan de buitenkant te laten stucen. Naast de strakke en frisse uitstraling die de het gebouw krijgt, is de reiniging ook nog eens erg eenvoudig wanneer u, uw gevels laat stucen. 

Veel toegepast bij woning renovatie

Stucwerk op buitenmuren en buitengevels wordt veel toegepast in renovatieklussen van woningen. In de meeste gevallen is het doel van een dergelijke renovatieklus,  het herstel van de gevel en het terugbrengen van de gevel in de oude staat. Zo kan bijvoorbeeld een vervallen gevel met het karakteristieke eigenschappen in ere hersteld worden.

Stucwerk werkt beschermend

Omdat bij een buitenmuur optrekkend vocht een probleem is waar rekening mee moet worden gehouden, wordt uw gevel voorzien van een beschermende laag die de woning beschermt tegen het doorslaande vocht, zoals bijvoorbeeld regen. 

Om deze reden moet er bij een buitenmuur altijd waterdicht en vorstbestendige mortel gebruikt worden. Zo voorkom je scheuren, schimmel en vochtplekken na het stucen van de buitenmuur. Het kan voorkomen dat de onderkant van de buitenmuur een andere kleur krijgt door het optrekkend vocht. Daarom is het in sommige gevallen ook nodig om de muur te impregneren.

Buitengevels Deelman stucadoor Groningen

Prijs buitenstucwerk

De prijs van buiten stucwerk ligt hoger dan 'normaal' binnen stucwerk. Dit komt doordat de gipsmortel van een buitenmuur aan veel meer eisen moet voldoen dan voor een binnenmuur. Buiten stucwerk moet namelijk bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. Dit maakt het stucen van deze muur duurder dan het stucen van bijvoorbeeld een slaap- of woonkamer. De exacte prijs van buiten stucwerk is afhankelijk van het project. 

Buitenmuur en gevelstucwerk door Deelman

Meer weten over de prijzen van het stuccen van buitengevels? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen op: 06 51518797 of door op de knop hieronder te klikken en een terugbel verzoek achter te laten!

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
UW STUCWERK IN VEILIGE HANDEN
 
  Uw stucwerk in veilige handen van een ervaren stucadoor van Deelman Stucadoors. Met zekerheid  hoogstaand stucwerk die naar alle tevredenheid wordt opgeleverd.
right

 

Deelman Stucadoors staat voor u klaar!

TERUGBELLEN

06 51518797
Vul hier uw nummer in en wij bellen
u zo spoedig mogelijk terug
Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl

 

TERUGBELLEN

Bekijk projecten