deelman logo

Vloer en wand stucwerk
 
uspÉén aanspreekpunt
uspExpertise
uspPersoonlijke benadering
 

Leemstuc in Groningen en omgeving

100% Milieuvriendelijk Stucwerk

Leemstuc is een 100% milieuvriendelijke samenstelling met uitstekende eigenschappen die zorgen voor vochtregulering, geluidsabsorbering en het vasthouden van warmte. Doordat Leem vocht absorbeert, is de kans op organismen in huis die vocht nodig hebben, zoals bijvoorbeeld schimmels, erg klein. Daarnaast is leem 100% natuurlijk en bevat het geen schadelijke stoffen die het binnenhuisklimaat zouden kunnen aantasten.

Leem: zeer geschikt voor woon- ,  slaapkamers en kantoren

Door de genoemde eigenschappen is leemstuc zeer geschikt voor interieurgebruik in de leef- en slaapkamers of voor uw kantoor. Om de het leemstucwerk goed tot zijn recht te laten komen heeft een leemlaag van minimaal 1cm dikte, de voorkeur. 1cm is dus minimaal, maar hoe dikker de massa leem des te groter het effect.

Voordeel: In de winter warm, in de zomer koel

Een mooi voordeel van Leemstuc werk is daarnaast dat de ruimtes in de winter warm, en in de zomers koel blijven. Leem zorgt dus voor een gezond binnenklimaat, is milieuvriendelijk én draagt bij aan de juiste temperatuur in huis!

Soorten leemstuc

Leemstuc is er in verschillende soorten, types en afwerkingen. Het ene huis kan dus een totaal andere look hebben dan het andere huis door het gebruik van verschillende soorten en afwerkingen.

Deelman stucadoors maakt bij haar leem stucwerk gebruik van verschillende leemproducten van het merk Tierrafino. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die wij gebruiken.

Wij laten alles netjes achter

Wat voor u als klant belangrijk is, is dat er netjes gewerkt wordt. Want niets is minder dan een slecht opgeruimde ruimte terwijl u deze ruimte 's middags en 's avonds gewoon gebruikt. Stucwerk is een proces waarbij best nog wel wat rommel achterblijft. Bij Deelman stucadoors dragen wij er uiterste zorg voor, dat de ruimte waarin wij werken goed opgeruimd wordt tijdens en na iedere werkdag. U heeft dus geen last van rommel!

Uw leemstucwerk door Deelman Stucadoors

Uw leemstucwerk laten doen door Deelmanstucadoors, of wilt u graag persoonlijk advies om leem toe te passen in uw huidige of nieuwe woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen of een terugbel verzoek achter te laten. 

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
UW STUCWERK IN VEILIGE HANDEN
 
  Uw stucwerk in veilige handen van een ervaren stucadoor van Deelman Stucadoors. Met zekerheid  hoogstaand stucwerk die naar alle tevredenheid wordt opgeleverd.
right

 

Deelman Stucadoors staat voor u klaar!

TERUGBELLEN

06 51518797
Vul hier uw nummer in en wij bellen
u zo spoedig mogelijk terug
Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl

 

TERUGBELLEN

Bekijk projecten