deelman logo

Vloer en wand stucwerk
 
Sierpleisters Één aanspreekpunt
Sierpleisters Expertise
Sierpleisters Persoonlijke benadering
 

Sierpleisterwerk door Deelman Stucadoors Groningen

Sierpleisterwerk, een prachtige manier om uw muur en ruimten écht karakter te geven. De aangebrachte sierpleister bepaalt  uiterlijk van uw muren en daarmee ook de uitstraling van uw woning of kantoorpand. Sierpleister werk is niet eenvoudig, daarom is het belangrijk dat het sierpleisterwerk vakkundig wordt gedaan. 

Deelman Stucadoors uit de omgeving Groningen, heeft deze vakkundigheid in huis en kan uw wanden voorzien van een perfecte laag sierpleister, waar u veel plezier van zult hebben! 

Wat is Sierpleister?

Sierpleister is een kunsthars gebonden materiaal voor wanden dat ontzettend hard wordt wanneer het opgedroogd is. Het is dan ook bijna onmogelijk om het te beschadigen. Deze eigenschap maakt het materiaal zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Daarnaast heeft Sierpleisterwerk nog een aantal belangrijke eigenschappen:

Soorten Sierpleisterwerk

Voor het pleisterwerk zijn er veel verschillende sierpleisters. Een van de bekendste is spachtelputz. Daarnaast heb je ook nog gespoten sierpleister. Hieronder vindt u meer informatie over de diverse soorten pleisterwerk.

Spachtelputz

Spachtelputz is een slimme keuze als afwerking van muren.  Spachtelputz is namelijk redelijk betaalbaar per vierkante meter.  Het spachtelputz sierpleister werk zorgt daarnaast voor een fijne of grove korrelige afwerking voor op uw muren zowel binnen als buiten. Omdat de structuur gelijkmatig is, is de uitstraling van uw ruimte altijd rustig en evenwichtig

Spachtelputz is verkrijgbaar in grofheden variërend van 0,5mm tot en met 2,0mm.  De grofheid wordt bepaald door de grootte van de korrel in het materiaal. Een grote korreldikte levert een grove structuur.

Kleuren sierpleister

Spachtelputz is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Zo is er altijd een kleur die overeenkomt met de kleur van de kozijnen in uw woning. Belangrijk om te weten: Bij de kleurbepaling, dient u altijd rekening te houden met het feit dat de structuur van de sierpleister ervoor kan zorgen dat kleuren anders kunnen uitpakken dan de kleur op een glad gelakt kozijn. Onze ervaren stucadoors helpen u graag verder met deze kleurbepaling.

Wij laten alles netjes achter

Wat voor u als klant belangrijk is, is dat er netjes gewerkt wordt. Want niets is minder dan een slecht opgeruimde ruimte terwijl u deze ruimte 's middags en 's avonds gewoon gebruikt. Sierpleisteren is een proces waarbij best nog wel wat rommel achterblijft. Bij Deelman stucadoors dragen wij er uiterste zorg voor, dat de ruimte waarin wij werken goed opgeruimd wordt tijdens en na iedere werkdag. U heeft dus geen last van rommel!

 Deelman Stucadoor pleisteren

Uw sierpleisterwerk door Deelman Stucadoors

Uw sierpleisterwerk laten doen door Deelman stucadoors, of wilt u graag persoonlijk advies om sierpleisterwerk toe te passen in uw woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen of een terugbel verzoek achter te laten. 

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
UW SIERPLEISTERWERK IN VEILIGE HANDEN
 
 An duo modo probo, ne veri atomorum dignissim vim, his eu munere diceret dignissim. Ad ludus voluptatibus interpretaris his.Malis regione eu mea, per ex exerci sapientem efficiendi.
right

 

 

 

Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl