deelman logo

Vloer en wand stucwerk

 

 

uspÉén aanspreekpunt
uspExpertise
uspPersoonlijke benadering
 

Stukadoorgips voor gladde en vlakke muren

Wat is stukadoorsgips?

Stucadoorgips is een van de oudste bouwstoffen die we kennen. Het economisch bouwmateriaal aanbrengen is een fraaie manier om de muur en ruimten een mooie uitstraling te geven. Door het aanbrengen van professioneel aangebracht 'gipsstuc' krijgt de wand of plafond een perfect gladde afwerklaag. Naast dat het erg mooi is, heeft het ook nog een praktische kant, het is namelijk

Hoe wordt stucadoorsgips aangebracht?

Stucadoorgips wordt gebruikt om muren en plafonds glad te maken. Deelman Stucadoors is gespecialiseerd in het aanbrengen van stucgips. Bij ons gaan we als volgt te werk;
Ten eerste worden de muren ‘voorgestreken’. Dit zorgt ervoor dat het stucwerk goed blijft zitten. Na het aanbrengen laten we het even drogen.

Ten tweede gaan we het gips mengen gaan we de hoeknaalden stellen.

Vervolgens brengen we de gaasband aan. Dit verkleint de kans op schuren in het stucwerk.
Daarna wordt het gips op de muur aangebracht en wordt de wand uitgevlakt met een rei.

Wanneer het gips hard is, kan de muur tot slot worden afgemest met een spackmes. De oneffenheden en aanzetten kunnen op deze manier worden weggestreken.

De droogtijd van een wand bewerkt door stucadoorsgips hangt af van de laagdikte van het gips en van de vochtigheidsgraad van de ruimte. Het kan verschillen van een paar uur tot veertien dagen. Vaak rekenen wij per millimeter een dag droogtijd. Dus wanneer de stuclaag 11 millimeter is zal de droogtijd elf dagen bedragen.
Voor buitengebruik is gips niet geschikt, deze bouwstof is niet weerbestendig. 

Wat kost het aanbrengen van stucadoorsgips?

De kosten voor het stucen van een muur zijn afhankelijk van de grootte van uw oppervlakten. De prijzen zullen berekend worden per vierkante meter. Voor een specifieke offerte kunt u contact met ons opnemen. 

Stucadoorsgips Deelman

Stucadoorsgips laten aanbrengen door stucadoorsbedrijf Deelman?

Door Deelman uw stucwerk te laten doen zullen uw oppervlakten een mooiere uitstraling krijgen. Door het aanbrengen van stuckadoorsgips zal uw woongenot bevorderd worden en kan uw woning zelfs meer waard worden!
Wilt u een afspraak maken voor het aanbrengen van airless spuitwerk? Of wilt u meer informatie over ons airless spuitwerk? Neem dan snel contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen op bovenstaand nummer of een terugbelverzoek achter te laten.

 
 

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
 
 
  
right

 

Deelman stucadoors, wij werken aan de optimalisering van uw woongenot! 

Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl