deelman logo

Vloerwerk stucadoor
 
uspÉén aanspreekpunt
uspExpertise
uspPersoonlijke benadering
 

Vloeren door Deelman in Groningen en omgeving

Naast stucwerk kunt u bij ons ook terecht voor diverse vloerwerkzaamheden. Het vloerwerk dat wij doen varieert van het afwerken van vloeren met een betonlook tot een anhydriet uitvlaklaag zodat u uw houten- of laminaat vloer met een gerust hart kunt leggen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de realisatie van zandcement vloeren.

Vloerwerk door Deelman

Hieronder ziet u een voorbeeld van een tweetal projecten waar wij de vloer verzorgd hebben. In het eerste voorbeeld gaat het om een gevlinderde zand-cement vloer en in het tweede voorbeeld ziet u een uitvlakvloer

Wij laten alles netjes achter

Wat voor u als klant belangrijk is, is dat er netjes gewerkt wordt. Want niets is minder dan een slecht opgeruimde ruimte terwijl u deze ruimte 's middags en 's avonds gewoon gebruikt. Vloerwerk is een proces waarbij vaak rommel achterblijft. Bij Deelman stucadoors dragen wij er uiterste zorg voor, dat de ruimte waarin wij werken goed opgeruimd wordt tijdens en na iedere werkdag. U heeft dus geen last van rommel!

Uw vloer gelegd door Deelman Stucadoors

Uw vloer laten doen door Deelman in Groningen, of wilt u graag persoonlijk advies omtrent een nieuwe vloer in huidige of nieuwe woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen of een terugbel verzoek achter te laten. 

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
UW STUCWERK IN VEILIGE HANDEN
 
  Uw stucwerk in veilige handen van een ervaren stucadoor van Deelman Stucadoors. Met zekerheid  hoogstaand stucwerk die naar alle tevredenheid wordt opgeleverd.
right

 

Deelman Stucadoors staat voor u klaar!

TERUGBELLEN

06 51518797
Vul hier je nummer in en mark belt
jou zo spoedig mogelijk terug
Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl

 

TERUGBELLEN

Bekijk projecten