deelman logo

Vloerwerk stucadoor

 

 

uspÉén aanspreekpunt
uspExpertise
uspPersoonlijke benadering
 

Anhydriet vloer laten leggen?

Een Anhydrietvloer is een dekvloer voor op een constructievloer. Daar overheen kan vloerbedekking of laminaat komen. Anhydriet vloeren worden gevloeid in plaats van gesmeerd. Het is een betonachtige dekvloer van 40 tot 50 millimeter en bestaat uit gips, zand en water. Anhydriet is ook wel een chemisch bindmiddel. Het is een watervrij gips dat wanneer het in aanraking komt met water kan verharden en aan elkaar gaat kitten.

Deze vloeren zijn vaak gladder dan zendcementvloeren, maar wel minder hard. De samenstelling van anhydriet zorgt voor een grote buig en treksterkte en het zorgt ervoor dat de oneffenheden geleidelijk verdwijnen. Dit zorgt voor een naadloos resultaat.

Een opsomming van de voordelen van een Anhydrietvloer: Uw Anhydrietvloer door Deelman Stucadoor

Uw Anhydrietvloer door Deelman Stucadoor

Uw vloer laten doen door Deelman in Groningen, of wilt u graag persoonlijk advies omtrent een nieuwe vloer in huidige of nieuwe woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen of een terugbel verzoek achter te laten.

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
UW STUCWERK IN VEILIGE HANDEN
 
  Uw stucwerk in veilige handen van een ervaren stucadoor van Deelman Stucadoors. Met zekerheid  hoogstaand stucwerk die naar alle tevredenheid wordt opgeleverd.
right

 

Deelman Stucadoors staat voor u klaar!

TERUGBELLEN

06 51518797
Vul hier uw nummer in en wij bellen
u zo spoedig mogelijk terug
Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl

 

TERUGBELLEN

Bekijk projecten