deelman logo

headerfoto muur

 

 

Egaline vloerÉén aanspreekpunt
Egaline vloerExpertise
Egaline vloerPersoonlijke benadering
 

 

Egaline vloer laten leggen

Een egaline vloer is een zelfnivellerende vloer die voornamelijk bestaat uit cement en kunsthars. Deze grondstoffen maken de vloer erg sterk en flexibel, waardoor de vloer niet snel zal scheuren of barsten. Egaline vloeren worden vaak gebruikt om bestaande ondergronden netjes uit te vlakken zodat ze geschikt zijn voor verdere afwerking.

Een egaline vloer wordt niet alleen geplaatst om de ondervloer volledig uit te vlakken, hij dient ook ter bescherming van de vloerafwerking. Vooral bij dunne vloerbedekkingen zoals marmoleum en vinyl is het belangrijk dat de ondergrond perfect egaal is. Oneffenheden zie je immers goed door de vloerbedekking heen. Daarnaast kunnen scherpe steentjes in de ondervloer de vloerbedekking beschadigen. Denk ook aan dunne keramische tegels die kunnen barsten door puntbelasting.

Aangezien egaline niet goedkoop is en speciaal bedoeld is voor het uitvlakken van ondergronden, is de dikte van een egaline vloer beperkt. Meestal bedraagt de dikte van dit type vloer maar 1 of 2 mm. De precieze laagdikte zal afhangen van de ondervloer en het type egaline.

Uw Egalinevloer door Deelman Stucadoor

Uw vloer laten doen door Deelman in Groningen, of wilt u graag persoonlijk advies omtrent een nieuwe vloer in huidige of nieuwe woning of kantoor? Neem dan contact op met Deelman Stucadoors door ons te bellen of een terugbelverzoek achter te laten.

Egaline vloerEgaline vloerEgaline vloerEgaline vloerEgaline vloer

Egaline vloer

Omdat de juiste afwerking het plaatje compleet maakt.

left
 
 
  
right

 

 

 

Plaats
Nieuwestreek 13
9891 AA Ezinge                     
Telefoonnummer
06 51518797                      
Email
info@deelmanstucadoors.nl